Oosterhout

Sporten in het jongerensportcentrum Oosterhout. Je bent van plan om te gaan sporten in het jongerensportcentrum. JSC Oosterhout heet je van harte welkom! JSC Oosterhout heeft de beschikking over een fitnesszaal met nieuwe technogym fitnessapparatuur en een grote aerobicszaal waarin zich ook een vechtsportmat bevindt.

Sporten

De kern van het Jongeren Sport Centrum is de fitness ruimte, met Technogym toestellen. Jongeren van 14 tot en met 27 jaar kunnen er hun conditie op peil houden. Er is ook een sportzaal waar deze groep alle mogelijke activiteiten kan beoefenen. Momenteel wordt er kickbox, aerobics en streetdance gegeven. Uitbreiding van het aanbod is nog mogelijk. Dus heb je een idee om iets met sport en jongeren te organiseren, dan kan je terecht bij het centrum. Jongeren zijn de doelgroep en daarbinnen is van alles denkbaar, als het gaat om bewegen en actief bezig zijn.

Aerobicszaal

De aerobicszaal heeft een vloeroppervlakte van 170 m2 en is verdeeld in tweeën.
Voor de spiegelwand ligt een sportvloer die speciaal bestemd is voor het geven van o.a. aerobics, callanetics, steps, breakdance, streetdance, bodyshape. Het is een licht dempende vloer. De andere helft van de aerobicszaal is ingedeeld voor het beoefenen van diverse vechtsporten. Hier ligt een sportmat van ± 80m2.

Fitnesszaal

De fitnesszaal heeft een vloeroppervlakte van 140m2. Het is volledig ingericht met nieuwe technogym fitnessapparatuur. De indeling van de fitnesszaal ziet er als volgt uit:
* De losse gewichten hoek: Deze hoek is duidelijk zichtbaar vanwege de mat die is neergelegd. Deze dient ervoor om de vloer niet te beschadigen. Houd er dus rekening mee dat de losse gewichten alsmede de dumbells niet van deze mat afkomen.
* De cardio hoek: De cardio hoek bevindt zich voor het raam. De cardioapparatuur bestaat uit 3 cardio bikes, 2 crosstrainers, twee loopbanden en twee roeiers. Deze apparaten werken op stroom en zijn dus extra kwetsbaar.
* Fitness gedeelte: De apparaten die hieronder vallen vullen de rest van de zaal en dienen ervoor om spiergroepen afzonderlijk te kunnen trainen.

Sporten en velden in sporthal Oosterhout in Alkmaar

Sport Velden Bijzonderheden

Verenigingen en Sporten in sporthal Oosterhout in Alkmaar

Vereniging Sport